Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  HomeHome  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ParteneriParteneri  

Regulile topicului " Magazinele noastre "

In jos 
+4
Annie
♥ Joselyn ♥
dreamyyy ♥
Oana.
8 participanți
AutorMesaj
Oana.
Membru fantastic b-)
Membru fantastic b-)

feminin Postari : 3821
Activitate : 10670
I'm : ♥ ♥ ♥

Regulile topicului " Magazinele noastre " Empty
MesajSubiect: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 14 Iul - 3:13

In primul rand tin sa va anunt ca acest subiect nu are nicio legatura cu Syana si Annie adica cu Regatul Magic . Este ceva total diferit pentru a stimula toti membrii .

Despre ce e vorba ?

Aici va creati propriul magazin virtual in care puteti vinde : semnaturi , avatare , texte ... etc ..

Cum puteti sa va faceti unul ?

Dati pe new topic si apoi scrieti titlul ( de ex: magazinul de semnaturi a lui x ) sau ( magazin!!! super oferte ) Orice titlu !
Apoi trebuie sa fie un text de genul:
Pentru a face cumparaturi de aici trebuie sa aveti minim 100 puncte magice
( si apoi mai scrieti ce vreti si afisati ce aveti de vanzare si daca pers ex are peste 100 puncte magice spune ce vrea si poate sa isi ea si e obligat sa va dea un punct de popularitate sau mai multe . minim 1 )

REGULI !
CEA MAI IMPORTANTA:
odata la 5 comenzi la magazin primiti un punct plus popularitate.[cel care face 5 comenzi sa imi dea mesaj privat si eu voi verifica]

1. Trebuie sa specificati cate puncte trebuie sa aibe persoana ca sa cumpere de acolo .
2. Nu se pierd puncte magice ci doar se castiga prin posturi cat mai multe .
3. Nu aveti voie sa va creati mai mult de 3 magazine de cat cu acordul unui administrator .
4.Daca nu sunteti sigur de ceva ce puteti vinde la un magazin intrebati un administrator sau macar un moderator , editor .
5. Nu puteti lua ceva dintr-un magazin daca nu aveti punctele magice necesare !
6. Dupa ce "cumparati ceva" mai puteti cumpara orice de unde vreti daca aveti puncte magice necesare . REPET ! PUNCTELE MAGICE NU SE PIERD DACA CUMPERI CEVA . Puteti cumpara oricate lucruri vreti daca detineti puncte magice .

DACA AVETI INTREARI , le astept ! Have fuuun !
Sus In jos
dreamyyy ♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
dreamyyy ♥

feminin Postari : 6321
Activitate : 14664
I'm : dreamyy.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 14 Iul - 3:26

Ok, Oany.
Am inteles.
Inca ceva. Super idee Very Happy
Imi place
Sus In jos
http://www.magicgirls.org
Oana.
Membru fantastic b-)
Membru fantastic b-)

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 14 Iul - 3:34

Aha . Ma bucur foarte tare ! Sper sa iti faci si tu Dreamy un magazin , eu chiar acum o sa ma ocup de asta . Dar trebuie sa rezolv ceva pe photo scape ..
Sus In jos
♥ Joselyn ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Joselyn ♥

feminin Postari : 2870
Activitate : 8874

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 14 Iul - 8:24

Super idei,ca de obicei,esti geniala,Oany! Smile
Poate imi deschid si eu magazin.
Sus In jos
Annie
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
Annie

feminin Postari : 6160
Activitate : 13597
I'm : a rockstar biatch

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeJoi 15 Iul - 1:56

Asa copiem si noi mai multe site0uriBuna idee oany,chiar foarte buna.
Sus In jos
Oana.
Membru fantastic b-)
Membru fantastic b-)

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeVin 7 Ian - 7:15

Copiem?
Nu pricep Surprised
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

feminin Postari : 2976
Activitate : 9471
I'm : back.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 30 Mar - 5:44

Nici noi eu nu intelegg Smile)
Sus In jos
http://alittleaftermidnight.tumblr.com/
dreamyyy ♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
dreamyyy ♥

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMier 30 Mar - 10:04

Annie vrea sa spuna ca, copiem mai multe forumuri cu aceasta idee. Eu una, nu prea am vazut aceasta idee pe alte forumuri. :-??
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeJoi 31 Mar - 4:27

Ook, Dreamyy, thanx :*. Ti-am adaugat un punct popularitate :*
Sus In jos
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14475
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeVin 1 Apr - 12:21

Sincer nici eu nu am vazut
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 6:07

Sincer, nici eu Smile)
Sus In jos
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14475
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 7:33

Unde ai vazut tu Annie /Smile ?
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 8:33

Buna intrebare, Elly Smile
Sus In jos
dreamyyy ♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
dreamyyy ♥

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 8:51

Eu nu am foarte multa experienta in ale forumurilor, dar am intrat pe cateva de curiozitate si nu am vazut aceasta idee. Poate ca Annie a vazut-o, cine stie. Sa ne spui si noua, Annie, pe ce forumuri ai vazut. Mersi, Cryss. >Very Happy<.
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 11:04

Pentru nimic, Dreamyyy :*
Sus In jos
Blacky
Bebe mic
Bebe mic
Blacky

feminin Postari : 19
Activitate : 4989
I'm : BLACKKKK.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeSam 2 Apr - 23:25

wha ce ydee dragutzaaa..Nu am mai auzit de aceasta ydee , mrg doar rpg dar in rest :-?? nu mha pricep la semnaturi asa ca nu'mi fac magazin da' mi se pare mijto ideea....
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeDum 3 Apr - 0:13

]color=red]Blacky, te rog sa nu mai scrii prescurtat si cu alte litere in loc de cele normale.
Prima avertizare Smile.[/color]

Si, sorry, dar nu merge editat mesajul. Purr si simplu ba am puteri de moderator, ba nu am. Whateverrr.
Sus In jos
Inque~
Membru
Membru
Inque~

masculin Postari : 467
Activitate : 5363
I'm : Honey bee <3

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitimeMar 19 Iul - 3:57

Am o intrebare. Punctele sunt punctele de popularitate? Pentru ca cred ca e destul de greu sa faci 100 de puncte, mi se pare enorm.
Sau e vorba de activitate? Sau nu stiu, despre ce e vorba?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Regulile topicului " Magazinele noastre "   Regulile topicului " Magazinele noastre " Icon_minitime

Sus In jos

Regulile topicului " Magazinele noastre "
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Girls :: ♥ Shopping Center ♥-
Mergi direct la: