Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  HomeHome  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ParteneriParteneri  

AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Annie
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
Annie

feminin Postari : 6160
Activitate : 13596
I'm : a rockstar biatch

AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA! Empty
MesajSubiect: AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA!   AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA! Icon_minitimeDum 23 Dec - 5:42

Din cate am observat, numai eu si Simona postam...daca va ramane asa , ideea de forum activ va fi doar un ideal.
Haideti sa fim mai unite! Haideti sa redeschidem forumul...impreuna!

RPG!
VRETI SA IL REDESCHIDEM? DATI-MI IDEI SI HAIDETI SA FACEM CEVA FRUMOS!

ALTE CATEGORII !
AVETI IDEI DE TOPICURI INTERESANTE? POSTATI-LE AICI SI IDEILE VOASTRE POT DEVENII IN SCURT TIMP REALITATE DACA MAJORITATEA LUMII ESTE DE ACORD!

PAGINI SPECIALE!

Inainte aveam horoscop, sfaturi ptr. fete, moda si altele...Dar cand am intrat pe forum am vazut ca tot ce am facut disparuse ^^ .
Am decis sa nu ma enervez,deoarece o mare parte din asta se datoreaza inactivitatii mele...dar preferam ca cineva sa ma anunte si pe mine inainte.

DACA VRETI PAGINILE SPECIALE INAPOI, ATUNCI NU EZITATI SA IMI SPUNETI SI LE VOI ADAUGA!
DACA VRETI SA MA AJUTATI CU ELE (adica sa scrieti articole sau idei) SUNTETI BINEVENITE!

Daca vedeti aceest mesaj anuntati-va prietenele (asta daca au cont pe site) ca vrem sa il redeschidem! Smile
Avem nevoie de toate fetele noastre active si creative inapoi !
Sus In jos
http://www.magicgirls.org
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14474
I'm : Sexy and i know it.♥

AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA! Empty
MesajSubiect: Re: AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA!   AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA! Icon_minitimeSam 9 Feb - 1:56

Forumul acesta nu va fi niciodata ca inainte . Acum sa recunoastem.. Niciuna numai are timp si nimic nu ne prea atrage ca sa intram. Inainte daca lipseam 2 ore de pe forum cand ma intorceam gaseam peste 500 de mesaje noi .. acum lipsim un an.. Si nu e niciun post nou.

Asta e realitatea ! ;Wink Ori o acceptam , ori ne mintim singure . Daca vrem ca forumul acesta sa mearga trebuie reconstruit nu doar de una ci de mai multe.. Cu interese si subiecte noi .. actualizate penru varsta noastra.

Din cate am vazut , majoritatea dintre noi [chiar toate cred] ne-am schimbat destul de mult.. Este foarte bine ! LUmea nu sta pe loc.. Gandim altfel , ascultam alta muzica , vorbim altfel , ne atrag alte chestii ! Suntem diferite, dar poate diferitul asta sa ne uneasca ?..

Mesajul asta va fi citit peste inca un an probabil. Smile
Sus In jos

AJUTATI FORUMUL SA SE REDESCHIDA!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Girls :: For members :: Administrare-
Mergi direct la: