Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  HomeHome  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ParteneriParteneri  

BĂI MĂ ENERVAȚI !:))

In jos 
+2
HυЬЬa ßυььα`♥
C.
6 participanți
AutorMesaj
C.
Designer
Designer
C.

feminin Postari : 2976
Activitate : 9470
I'm : back.

BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Empty
MesajSubiect: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 9:05

Pentru ce naiba ati redeschis forumul? PENTRU DISTRACTIE.
Sunt sigura ca toti cei care intra pe forum se uita sa vada daca e ceva nou sau interesant si cand vad ca nu e nimic, inchid pagina si se intorc la facebook. Well, POSTATI AICI. Da. Cand intrati pe forum postati aici si puteti scrie orice, HAI SA FACEM SPAM DAR SA NE SIMTIM BINE.

Adminii, hai sa ne unim vreo 3-4 persoane care sa posteze zilnic vreo 10 postari gen, ca nu e mult, asa creste si numarul membrilor, al activitatii si al distractiei. Normal ca avem scoala si ca nu putem intra, dar macar in weekend-uri sau seara inainte de culcare. Mai deschideti cate un topic nou, macar sa ne plangem de ceea ce nu ne place si tot inseamna ca forumul e activ si ca ne pasa.

Mie de exemplu nu imi place fontul si marimea cu care este scris numele subforumurilor. Si imi e lene sa intru sa editez la CSS pentru ca ma enervez pentru ca nu mai stiu care ce cum e Smile) Cine a facut tema cea noua, este de acord sa editeze asta? In plus, scuze Simona, dar nu ma omor dupa banner. Ne trebuie unul atractiv, dragut si simplu. SI NU INTELEG de ce spuneti ca e forum si de baieti, frateee, se cheama magic girls. Si forumul asta a fost creat cam pe cand aveam vreo 11-12 ani, inteleg de ce e 'magic', acum probabil ar avea alt nume, dar hhaideti frate sa pastram 'magia' care a mai ramas din forum. Hai sa stergem categoriile plictisitoare si sa adaugam altele noi, mai interesante .Hai sa nu mai judecam si sa incercam sa fim unite. Neutral

Sper sa raspunda macar o persoana la topicul asta Smile)
Sus In jos
http://alittleaftermidnight.tumblr.com/
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14474
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 9:51

Si pe mine ma cam streseaza marimea scrisului de la categorii dar daca nimeni nu a zis nimic.. nu i-am semnalat problema lu` Pochi..
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 9:53

Si legat de postat? Ella, tu esti admin, esti de acord sa facem sub-forumul ASK? In care fiecare isi face cate un topic si acolo pui intrebari ... Smile) mi se pare mai amuzant si cred ca ar fi destul de populat.
Sus In jos
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14474
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 10:40

Dap. I-am zis si lui Annie de ideea ta. Si i-a placut . Sectiunea a fost creata. :-??Smile

Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

feminin Postari : 2095
Activitate : 7189
I'm : into you ♥♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 11:09

Oki, Criss, deci nici eu nu ma omor dupa Banner-ul meu si ca sa dau vina pe tine acum >:] acum vreo doua zile cand incercam sa vorbesc cu tine - si ti-am zis ca am ceva important sa-ti zic !!! - vroiam de fapt sa vii la mine sa ma ajuti la EDITAT. Deeeeci...

Si pe mine ma streseaza putin chestia cu font-ul ala mare. No offence, Pochi. Oricum ma obisnuisem...
Oricum, Criss, cred ca avem vreo doi baieti inregistrati. Whatever. I LOVE UR IDEAS.
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 12 Sept - 11:28

Ty darling, everybody does Smile):*
Postez imediat la ask ^^
Sus In jos
Pochi~
Bebe mic
Bebe mic
Pochi~

feminin Postari : 48
Activitate : 4511

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeDum 16 Sept - 2:24

Am reaparut pe forum. Din plictiseala cred... Dar imi cam face nervi cacatu ala din dreapta. Pur si simplu imi vine sa fac ceva pe forum cand vad chestia aia.
Daca nu era cred ca nu te deranja scrisul acela mare. Dar daca te deranjeaza si dupa ce se da jos cacatu ala ca alt fel nu il pot numi, am sa editez cssul.
Inca o intrebare daca tot sunt aici: De ce esti designer? Ai lucrat in css sau ps la aspectul forumului? Nu inteleg de ce ai primit rangul =]]
Ps: fara suparare.
Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeDum 16 Sept - 2:50

C. este o membra mai veche si este foarte buna la facut teme. Pe forumul vechi ea se ocupa de tema si de schimbarea ei.

P.S. Sa nu-ti creasca prea tare cornitele, Criss, chiar daca te-am laudat un pic =D
Sus In jos
C.
Designer
Designer
C.

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMar 18 Sept - 3:25

Umm, mereu mi-a placut rangul de designer =)) Sunt un fel de adminormoderatordesigner. Anyway, that doesn't matter :-j daca vrei iti pun si tie rangul, dupa a 3-a apocalipsa (cred) tu esti aia care s-a ocupat de design, deci meriti postul , presupun :d
Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMar 18 Sept - 8:08

Ohh COME ON !! Alta apocalipsa si forumul nu va mai avea nicio sansa... WE ARE PREPARED FOR ARMAGEDDON =]]
Sus In jos
mayibiteyou?
Bebe mic
Bebe mic
mayibiteyou?

feminin Postari : 25
Activitate : 4484
I'm : secsi

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeDum 23 Sept - 9:35

mi-a fost lene să citesc tot dar whatever . păi eu mai intru din când în când,totuși nu-i așa multă activitate.
p.s degeaba zece posturi dacă posturile sunt plictisitoare
Sus In jos
Pochi~
Bebe mic
Bebe mic
Pochi~

feminin Postari : 48
Activitate : 4511

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeLun 24 Sept - 7:26

@C., nu vreau rangul/grupul. M-a pus admina, nu stiu care dar nu vreau. Nu am facut tema pentru a primi un post. AM facuto din plictiseala si nici nu e cine stie ce. Oricum, mi-e lene sa mai postez pe aici mai ales ca a inceput scoala si cred ca nu voi mai sta prea mult pe forum. Nu merit rangul ala doar pentru ca am facut tema.
Sau ma rog, am lucrat la ea, whatever.
Am acum asa o stare de greata... de-mi vine sa fac pe cineva sa muste din perete.
Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeMier 3 Oct - 1:54

Deciiiiiiii. BAGA-MI-AS. Forumul s-a refacut si totusi e inactiiiiv. NU s-a mai postat de nu stiu cand. Asa ca bagati-va la postaaat. Stiu ca toti avem scoala, prostii din astea, buuuut totusi.. mi-e dor de vechiul forum, forumul ala activ si dragut.. beene n-am nevoie de dragutime, dar e nevoie de activitate X_X
Sus In jos
Annie
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
Annie

feminin Postari : 6160
Activitate : 13596
I'm : a rockstar biatch

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeVin 21 Dec - 10:40

Mai, sunt contienta ca forumul are nevoie de membrii activi si de aceeasi energie cu care eu si Oany obisnuiam sa o avem in tineretile noastre (wow, vorbesc de parca am 100 de ani) doar ca nu le pot cere altora sa fie activi daca insusi adminul principal nu poate fi!

O sa incerc macar in vacanta sa postez mai des, dar daca nu e lume, degeaba incerc sa postez singura ptr. ca nu voi reusi!

O să trimit tuturor membrilor un mail cat mai curand ca forumul s-a redeschis!

Voi incepe prin a vorbi cu cealalta admina principala, mayIbiteyou ..

Sus In jos
http://www.magicgirls.org
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeSam 22 Dec - 23:41

Stiu cum e sa postezi asa singur toata ziua. Am trecut de multe ori prin asta, daaaaar o doamne urasc atat de mult faptul ca navigand pe site gasesc categorii atat de interesante, la care as vrea sa postez, de ex. la categoria ask, dar n-am cu cine. pur si ismplu n-am cu cine.
Deci c*c*tul ala de sondaj pentru reintroducerea RPG-ului s-a terminat de cand haauuuuu si -no offence- dar niciuna dintre admine nu s-a ocupat macar sa adauge categoria ca apoi sa deschidem subcatogorii si alte alea...
Off.. adica stii nu pot sa zic ca eu n-am fost ocupata. Sunt a opta. Stau in timpul scolii sa fac teme pana la 12 noaptea. Si acum in vacanta am nu stiu cate teme de facut, incepand cu vreo 7-8 capitole de probleme la mate, 2 romane de citit, de rezolvat inca vreo 50 de teste la romana, de rezolvat 15 teste la engleza plus altele, dar FUCK OFF. Toti cred ca ne putem permite macar o ora pe zi sa intram si sa facem doua postari pe ici pe colo.
Sus In jos
Annie
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
Annie

feminin Postari : 6160
Activitate : 13596
I'm : a rockstar biatch

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitimeDum 23 Dec - 5:31

Eu am lipsit de pe forum ptr. ca trec prin aceleasi probleme ca si tine. (sunt tot a 8-a) Nu am stiut nimic de RPG sau de orice alta activitate a formului ptr. ca nu am fost anuntata.
Daca m-ar fi anuntat si pe mine cineva desigur ca as fi redeschis topicurile si as fi facut tot ce trebuie...dar NOO !

In fiiiine, daca postam numai noi doua o sa fie cam enervant , dar macar am cu cine sa ma conversez. La ask poti sa ma intrebi macar pe mine Very Happy =)) .
Sus In jos
http://www.magicgirls.org
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: BĂI MĂ ENERVAȚI !:))   BĂI MĂ ENERVAȚI !:)) Icon_minitime

Sus In jos

BĂI MĂ ENERVAȚI !:))
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Girls :: For members :: Administrare-
Mergi direct la: