Umm... Okay~ Sa ma prezint si eu... nu sunt prea buna la asta so... Imi cer scuze?
Ma numesc Timeea fac 16 ani de 01. Ian, in alte cuvinte, de anul nou sau revelion. Locuiesc in clipa actuala in Lugoj (un oras langa Timisoara), dar situatia este mai complicata deoarece parintii mei vor sa ma ia in stainatate cu ei. Sunt zodia capricorn, dar nu sunt chiar asa de incapatanata si egocentrista cum se zice...
Prietenii imi spun Timi, Tim, Time, Timeea, Ary sau Astrid. Cand eram mica mama imi spunea "Tzim-Tzim" -nu folosesc diacritice- sau ''Pochi".
Ce muzica ascult? Hmm~ Ascult orice, dar nu manele sau populara (stiu, e un cliseu). In general ascult Rock dar nu salbatic, mai soft.
Hobby? Pai umbu des pe forumuri plictisindu-ma si apoi facand cate o tema pentru unul-altul. Dar incerc sa ma las. Ma ocup de forumul meu si inca 2.. Ah... Ies des cu prietenii, scriu, ascult muzica. Cam ce poate face un copil cu o normalitate mai scazuta. Ah, da era sa uit <3 Ador yaoiul, imi place mult <3 Cat si yuri. Cred ca forumul si animeurile au fost singurele mele hobbyuri de care nu m-am lasat.