Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  HomeHome  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ParteneriParteneri  

Lenea ma bantuie ;-;

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Pochi~
Bebe mic
Bebe mic
Pochi~

feminin Postari : 48
Activitate : 4511

Lenea ma bantuie ;-; Empty
MesajSubiect: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeVin 31 Aug - 10:21

Umm... Okay~ Sa ma prezint si eu... nu sunt prea buna la asta so... Imi cer scuze?

Ma numesc Timeea fac 16 ani de 01. Ian, in alte cuvinte, de anul nou sau revelion. Locuiesc in clipa actuala in Lugoj (un oras langa Timisoara), dar situatia este mai complicata deoarece parintii mei vor sa ma ia in stainatate cu ei. Sunt zodia capricorn, dar nu sunt chiar asa de incapatanata si egocentrista cum se zice...
Prietenii imi spun Timi, Tim, Time, Timeea, Ary sau Astrid. Cand eram mica mama imi spunea "Tzim-Tzim" -nu folosesc diacritice- sau ''Pochi".
Ce muzica ascult? Hmm~ Ascult orice, dar nu manele sau populara (stiu, e un cliseu). In general ascult Rock dar nu salbatic, mai soft.
Hobby? Pai umbu des pe forumuri plictisindu-ma si apoi facand cate o tema pentru unul-altul. Dar incerc sa ma las. Ma ocup de forumul meu si inca 2.. Ah... Ies des cu prietenii, scriu, ascult muzica. Cam ce poate face un copil cu o normalitate mai scazuta. Ah, da era sa uit <3 Ador yaoiul, imi place mult <3 Cat si yuri. Cred ca forumul si animeurile au fost singurele mele hobbyuri de care nu m-am lasat.
Sus In jos
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14474
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Sept - 0:45

Era un model pe acolo dar fiind prima membra de cand s`a redeschis forumul se iarta >Very Happy<. Bun venit . ^_^ Sper sa te distrezi. :o3
Sus In jos
Pochi~
Bebe mic
Bebe mic
Pochi~

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Sept - 3:37

Am respectat partial modelul doar ca nu am pus nume in fata. Priveste modelul, totul e dupa el. ;-;
Oricum, multumesc pentru bun venit :3
Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

feminin Postari : 2095
Activitate : 7189
I'm : into you ♥♥

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Sept - 10:27

Hei, Pochi. Scuze ca iti urez bun-venit de-abia acum. Sincer nu sunt genul care sa salute toti noii-veniti decat in cazul in care am vorbit cu ei inainte sau am aflat ca avem cate ceva in comun. Daaar... dupa cum stii noi doua avem in comun KDrama. Si la categoria muzica ne potrivim 90% - pentru ca eu mai ascult si putin HardRock - deci am un feeling cum ca o sa ne intelegem bine. Sa fii activa si Enjoy !
Sus In jos
Pochi~
Bebe mic
Bebe mic
Pochi~

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Sept - 11:00

Well... Uneori mai ascult si hard dar foarte rar deoarece sunt genul de persoana calma si atunci cand ascult hard imi bubuie capul si ma enervez mai repede.
Oh, in legatura cu K-drama. Urmaresc doar serialele contemporane, nu si cele de epoca. Mi se par putin plictisitoare acelea. ;-;
Si~ Daca tot vorbim de Korea. Asculti k-pop?
Sus In jos
♥ Californian Queen ♥
Semi-Activ
Semi-Activ
♥ Californian Queen ♥

feminin Postari : 2095
Activitate : 7189
I'm : into you ♥♥

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Sept - 11:08

OFF:

1. Si mie imi place mai mult KDrama contemporana, desi am mai vazut si vreo 2 seriale pe stil vechi.

2. M-am gandit sa incep sa ascult, dar momentan ma delectez doar cu melodii din seriale care imi plac foarte mult =D

Sus In jos
HυЬЬa ßυььα`♥
Utilizator super-activ
Utilizator super-activ
HυЬЬa ßυььα`♥

feminin Postari : 6491
Activitate : 14474
I'm : Sexy and i know it.♥

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitimeSam 1 Dec - 5:53

T.C !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lenea ma bantuie ;-;   Lenea ma bantuie ;-; Icon_minitime

Sus In jos

Lenea ma bantuie ;-;
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Magic Girls :: For members :: Hi there girl!-
Mergi direct la: