Autor | Mesaj |
---|
C. Designer
Postari : 2976 Activitate : 9471 I'm : back.
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 29 Mai - 10:16 | |
| Ti-am adaugat eu | |
|
| |
♥ Californian Queen ♥ Semi-Activ
Postari : 2095 Activitate : 7190 I'm : into you ♥♥
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 25 Iun - 23:10 | |
| Poi. N-am mai editat de mult... Si as mai vrea niste comenzi. Vrea cineva un sign, un avatar, ceva, orice ?? I missed this topic !! | |
|
| |
HυЬЬa ßυььα`♥ Utilizator super-activ
Postari : 6491 Activitate : 14475 I'm : Sexy and i know it.♥
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 26 Iun - 0:39 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 26 Iun - 6:34 | |
| Gata Ella. Avatar: Sign: Sper sa-ti placa. | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 26 Iun - 10:49 | |
| Sunt dragutze =) dar cand ai chef de critici da`mi un buzz =)) | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 26 Iun - 11:04 | |
| ok..mersi sunt dragutze dar .. speram sa fie ca un set..adica sa semene nu doar la nume si la personaje la mai mult.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 26 Iun - 20:50 | |
| poi. recunosc ca de data asta n-au iesit asa cum vroiam eu. cel putin la damon&elena nu mi-a iesit decupajul si in orice caz. ella, nu prea ma pricep la chestia cu seturile :-??. si cris, da-i drumul. hai sa vedem despre ce critici vorbesti :d | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Vin 1 Iul - 12:42 | |
| Fratele meuu, vorbesti ca si cum ai edita asa: si te baat pentru optimismul asta =)) whatever. deeeeci: - pozele care urmeaza sa fie taiate si adaugate in poza trebuie sa fie clare - trebuie sa iti dai silinta sa decupezi mai bine - cand micsorezi pozele ai grija sa para ca si cum arata ca un om normal, nu ca si cum ar fi stafidite - culoarea pozelor folosite trebuie sa se asorteze. prima poza este prea deschisa, iar a doua prea inchisa - semnatura sa aiba marimile unei semnaturi normale, deoarece a ta aproape e patrata. - Scrisul de fundal daca nu e expert nu trebuie pus cu marimi diferite. Pune un font mai inclinat si stil mic, aceeasi marime + minim 50% opaticity. - Avatarul trebuie sa aiba macaaar ceva in legatura cu semnatura (si acum nu ma refer ca ambele sunt TVD). + daca nu te descurci sa faci un avatar cu alte marimi mai complex, ramai la faza cu 100X100. Faza e ca sunt unele lucruri de baza pe care daca le sari nu iese bine. Tu in loc sa faci ceva mic si frumos faci un salt enorm pe care nu si`l asuma nici cei experti in asta, iar eu nu cred ca ai ajuns la acea performanta extrema, so calm down. Whatever, acum sper ca nu am fost prea dura, insa stii tu cum fac eu lucrurile ^^ Sper sa te ajute aceste sfaturi. =] | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Vin 1 Iul - 12:49 | |
| wow..cred ca o sa le iau si eu in considerare cand o sa fac vreodața ceva | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Vin 1 Iul - 21:22 | |
| Aaaa... criss, acum vorbind serios... nu prea inteleg de ce crezi tu ca eu vorbesc ca un expert... Si faza cu decupatul si scrisul si pozele am observat-o si eu si daca vrea ella pot sa-i fac din nou semnatura si avatarul, pe care voi incerca sa-l fac mai apropiat de semnatura. Si explica-mi si mie cum am sarit eu peste chestiile de baza ca partea asta n-o inteleg. Oricum, chiar daca peste cateva luni sau cativa ani o sa devin experta in asta tu tot vei mai avea critici pentru mine pentru ca noi avem cateva principii diferite... Mhh.. si acum daca tot vrei sa-mi dai sfaturi. spune-mi ce crezi despre noua mea semnatura. | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 1:38 | |
| cam aceleasi probleme. Culorile pozelor trebuie sa fie aceleasi si ar merge acelasi model, poze din acelasi photoshoot. Fontul incearca sa faci cumva sa iasa putin mai matur si...mneah. Recunoaste ca ai si tu toane in care te crezi expert sau, whatever. Sincer. La fiecare poza vrei sa iti dau sfaturi, insa sfaturile mele sunt aceleasi, criticile mele sunt aceleasi. Tu nu iti schimbi munca si asta ma duce cu gandul la faptul ca tie chiar iti place ceea ce faci si asta e tot ceea ce conteaza. Keep going ca o sa fie bine | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 1:43 | |
| Pai, daca sunt aceleasi, nu mai comenta. Si chiar nu prea vreau sa fac fundalul mai matur. Ideea era sa fie cat mai jucaus. Si nu ma cred expert. Am mai zis. Doar ca asta e stilul meu. Chiar daca o sa-mi perfectionez tehnica tot la culorile vesele am sa raman. Si de-acum, te rog, daca nu mai ai ceva nou de zis si nu dai nicio comanda, nu mai posta aici. Multumesc pentru intelegere. | |
|
| |
Marionette Membru fantastic b-)
Postari : 3372 Activitate : 8794 I'm : ❥Daniela♥
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 1:46 | |
| Hey creau si yo un set:
-semnatura cat a ta -avatarul nu conteaza. potrivit.
Asa sa contina...s-o contina pe beyonce. culori..nuj...sa se potriveasca. textul. ce vrei u. poti sa-i lasi si numele ei dak nu vrei text. | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 2:45 | |
| Gata, Danuta. Avatar: Sign: | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 3:18 | |
| - Honn&Sugar a scris:
- Pai, daca sunt aceleasi, nu mai comenta.
Si chiar nu prea vreau sa fac fundalul mai matur. Ideea era sa fie cat mai jucaus. Si nu ma cred expert. Am mai zis. Doar ca asta e stilul meu. Chiar daca o sa-mi perfectionez tehnica tot la culorile vesele am sa raman. Si de-acum, te rog, daca nu mai ai ceva nou de zis si nu dai nicio comanda, nu mai posta aici. Multumesc pentru intelegere. Okay, got it cu faza cu expertul. Ti-am spus, depinde de stilul tau. Daca iti place bine, daca nu, nu. Si totusi nu uita de faptul ca tu mi-ai spus sa imi expun sfaturile so don`t forget that, sweety. In rest...well done | |
|
| |
Marionette Membru fantastic b-)
Postari : 3372 Activitate : 8794 I'm : ❥Daniela♥
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 7:26 | |
| wow sunt faine rau de tot :X o sa le pun cat de curand | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 7:27 | |
| Imi pare bine ca-ti plac. Soo, mai aveti niste comenzi ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 10:52 | |
| cat de tare ți-a ieșit!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Sam 2 Iul - 10:53 | |
| Mersi muult. :* Astept comenzi :d | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 0:52 | |
| Un set cu Ashley Benson =] text: You`ll never know what is in my mind. mood/culori: albastru, verde, cat mai diluat fundalul.
| |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 5:28 | |
| Gata, Criss. Sper sa-ti placa. avatar: sign: | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 6:33 | |
| Foarte frumos, Symo, chiar imi place! > < Insa, daca vrei, poti sa ii adaugi avatarului aceeasi rama ca cea de la semnatura? thanx anticipat > < Ahh, si sa stii ca ai scris "wll" ; )) dar nu conteaza oricum. multumeeeesc =] | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 6:54 | |
| Ti-am adaugat: Si mdea stiu. Scrisul asta e de pe Picnik si daca puneam cu apostrof imi aparea "youll", asa ca am pus "will". | |
|
| |
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 9:32 | |
| Foarte tare..pot te rog..sa imi refaci setul cu TVD ?? | |
|
| |
C. Designer
| Subiect: Re: Symo's edits Dum 3 Iul - 9:34 | |
| Asamm... multumesc! :* imi place <3 cred ca o sa mi`o puuun...=] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Symo's edits | |
| |
|
| |
| Symo's edits | |
|