Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Hellau here. ;*
Bun venit pe un forum pe care nu te vei plictisii. Suna a cliseu nu ? Fa-ti cont si lasa-ne sa iti dovedim !
Magic Girls
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  HomeHome  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  ParteneriParteneri  

Drawing center

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Inque~
Membru
Membru
Inque~

masculin Postari : 467
Activitate : 5359
I'm : Honey bee <3

Drawing center Empty
MesajSubiect: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeMar 19 Iul - 6:19

Okay, nu prea m-am prins eu care e faza cu punctele magice. Ca nu stiu care sunt alea, dar in acest topic nu prea imi pasa.

Cine vrea sa cumpere ceva de-aici, trebuie sa aiba minimum 50 de puncte.

Desenez persoane, nu ma pricep la peisaje sau obiecte. In general desenez fete. Daca vrea cineva un baiat, o avertizez ca nu stiu cat de masculin va iesi. Eu sunt obisnuita sa desenez fete, asa ca s-ar putea sa aiba unele trasaturi mai feminine.
De asemenea, nu garantez ca vor iesi 100% realiste, adica sa te uiti la ea si sa ai impresia ca te uiti la o poza.
Daca nu ati trecut inca pe la topicul meu de la Art, am sa va pun aici cateva exemple:

https://2img.net/h/i234.photobucket.com/albums/ee258/mistress_ai_enma/roxa_fire.jpg
https://2img.net/h/i234.photobucket.com/albums/ee258/mistress_ai_enma/HorrorGirl.jpg
https://2img.net/h/i234.photobucket.com/albums/ee258/mistress_ai_enma/Aquarius.jpg

Daca vreti un desen:

Cod:
[b]Subiectul:[/b]
[b]Culori predominante:[/b]
[b]Stil (anime, real, cartoon etc):[/b]
[b]Colorat/necolorat:[/b]
Sus In jos
Choco Freak <3
Membru
Membru
Choco Freak <3

feminin Postari : 402
Activitate : 5279
I'm : always dreaming

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeJoi 21 Iul - 7:19

Ti-am zis si la topicul de la Art si live ca ador cum desenezi. Iti dau comanda pentru Teppei. Mai animat ca realist il vad oricand. Fa-l sa arate mai ca Yuki al meu.
Sus In jos
Inque~
Membru
Membru
Inque~

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeJoi 21 Iul - 7:23

Ce vrei ma tu? Smile) Ma pisi... Bine, ti-l fac animat. Dar nu va semana cu el si probabil va fi mai efeminat decat in realitate. Da' e bine ca ai cerut animat.
Sus In jos
Choco Freak <3
Membru
Membru
Choco Freak <3

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeJoi 21 Iul - 10:51

La cat e el de dulce arata bine si ca femeie. Mai tii minte poza aia cu el in rochie?
Sus In jos
Inque~
Membru
Membru
Inque~

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeJoi 21 Iul - 11:46

Nu ti-o fac pe aia ca arata aiurea. Smile) Adica e cute, dar... macar sa ma straduiesc sa-mi iasa masculin. Smile)
Sus In jos
Choco Freak <3
Membru
Membru
Choco Freak <3

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitimeJoi 21 Iul - 12:19

Nu o vreau pe aia. Am zis doar asa. Logic ca-l vreau mai manly.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Drawing center Empty
MesajSubiect: Re: Drawing center   Drawing center Icon_minitime

Sus In jos

Drawing center
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Zoo center

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum